CSERGŐ - Opel alkatrész centrum és szakszerviz

Opel Szervíz

A Csergő Opel Szakszerviz szolgáltatásai közül szeretnénk a figyelmébe ajánlani egy költségkímélő, ügyfélcentrikus szervizelési, javítási és karambos javítási szolgáltatást, főként Opel gépkocsikhoz, de idegen típusok javítását is vállaljuk. Javítási szolgáltatásunkat a gépkocsik kötelező garanciális időszakának lejárta után érdemes igénybe venni, mert addig természetesen a vételárban már kifizetett garanciális szolgáltatással járó jogokat kell és célszerű érvényesíteni.

szervizmontazs 

Ezen időszak után azonban - amennyiben Ön egy magas színvonalú, jól felszerelt és nagy raktárkészlettel rendelkező (pl.: gyári alkatrészek teljes kínálata, Opel szervizinformációk, speciális célszerszámok, célműszerek megléte stb.), de kedvezőbb árfekvésű és szolgáltatást nyújtó javítókapacitást keres - állunk rendelkezésére. Független autójavítóként fenntartási költségeink kisebbek, ezért alacsonyan tudjuk tartani a javítási óradíjainkat ill. alkatrészárainkat. Cégünk kisebb szervezeti felépítése miatt rugalmasan, gyorsan, udvariasan tud reagálni ügyfeleink igényeire, elvárásaira.

Azonos szintű szakmai felkészültségünket pedig az biztosítja, hogy munkatársaimmal együtt több évet Opel márkaszervizekben töltöttünk el, ahol a márkával kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokat megszereztük, valamint szakmai tanfolyamokat végeztünk el. Így gyakorlottan, felkészülten tudunk az Önök rendelkezésére állni.

Javító szolgáltatásainkat több nagyobb járműparkkal rendelkező cég is igénybe veszi, mert az éves fenntartási költség csökkenése mindegyikünk számára fontos.

Szerviz nyitva tartás:

  • Hétfőtől csütörtökig: 07.30 - 16.30
  • Péntek: 07.30 - 14.30

Keresse különböző akcióinkat itt!

Kérjen árajánlatot űrlapunk segítségével!

Karambolos javításunkról bővebben itt olvashat.

Időpontfoglalásért hívja a 0613368043-as számot, vagy írjon emailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Remélem nemsokára elégedett Ügyfeleink népes táborában köszönthetem!

Üdvözlettel:

kis-tot-vince

Kis-Tót Vince

Szervizvezető

 

 

 

 

Ablaktörlő lapát és motor akció

Karambolos javítás

Óriási vezérlés akció

Copyright © 2012 Csergő Opel Alkatrész Centrum - Csergő Kft. Minden jog fenntartva.